tirsdag 30. august 2016

Ny dag nye muligheter!

God morgen alle sammen!
I dag har eg ein travel dag. Skal til legen å stelle sår, å ta litt blodprøver. Ein må jaggu vere frisk for å vere sjuk. Eg er Så heldig at på tross av at eg har 68 svulster i hjernen er eg ganske oppegående. Dei har vel kalla meg eit lite under siden eg har overlevd i dei 3 åra eg har:) Då eg kom inn fyrste gongen var hovud 7* 9 cm då dei oppdaga spredningen var det spredd seg ut 6 stk til hjernen og resten i lillehjernen kor dei ikkje kan opperere. Har hatt to gammakniv forøk med gide resultat, men no trer eg ikkje dei vil gjere det meir. Gjekk 9 veker på kadsyla utan virkning, det var jo ein skuff, så no er me tilbake til å vere på tablettcellegift.
Eg gjentar meg sikkjer sjjølv i leire av innlegga, men eg har ein hukommelse som ei 90 år gammal dame og  kan ikkje hjelpe for det.
Det som hjelper meg gjennom dagen er at eg er så heldig at eg har eit fantastisk nettverk med venner, familie og støtteapperat.  Då må eg gå å orda meg til legen. Kjem forhåpentlig innom igjen med bilder, når eg har funnet ut av det igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar