På menyen i dag stod det betesuppe. Eg tenkte eg ville dele oppskrifta for eg laga denmed ein twist i dag å det blei kjempe godt!!! Dette falt ismak hor Bomijentene, og var kjapt ferdig!
Betesuppe with a twist.
4stk gulerot
1/2 liten kålrabi
4 poteter
1/2 purre
1liten løk
1 boks tomatbønner
1pk strimla svinekjøtt
1l vann
1ss lys buljongpulver( husk å skjekkeat den er glutenfri vis det trengs)
Skjær grønnsakene i små biter( ca 1x1cm) og ha i ein passe stor panne.
Bland buljong og vann. Hell væska over grønnsakene og sett på kok.
Steik kjøttet og ha det i suppa. Når grønnsakene er nesten ferdig hell over boksen med tomatbønnene. Og kok opp.
Server med glutenfritt flattbrød og smør.
Namnamnam!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar