onsdag 20. februar 2013

Namnamminam!!

Me laga litt snop i dag. Super enkelt og godt. Dette er ikkje noko sunt, men me hadde ikkje tid til å feire verken valentines day eller morsdag tok me det i dag når jentene hadde fri. Her er oppskrifte.

Sjokoladenamminam!
2ss lys sirup
4ss sukker
1ts vaniljesukker
2ss kakao
2dl peanuter
2ss glutenfri havregryn
1ts salt

Smelt sirup, sukker, vaniljesukker og kakao i ei panne til det er flytende.
Tilset peanøtter og havregryn og salt.
La det kjøle ned, enten i enkle former eller som ei plate. Om du lager late deles den opp når den er avkjølt i passe biter.

Namnamminam sa storebompi då ho fekk smake. Det var snaddergodt!

Håper du også liker det!
Me har også laga kopper i dag.
Porselenstusjer og kopper kjøpt hos gjenbruken til den nette summen av 5kr pr kopp:)
Blei dei ikkje fine?

1 kommentar:

 1. Hei Ida!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat- til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett