fredag 7. desember 2012

Meg blogger?????hmmmm

Ja då må eg også prøve meg på blogging. Eg har allerede skrevet litt om meg sjølv på profilen, men her kjem den litt utvida versjonen.

Eg er mamma til to nydelige jenter. Dei er 1,5 og 3,5 år gamle. Eg er 27 år og jobbar for tida som vikarlærer. Dette elsker eg. Me bur i lag med pappaen i eit gammalt hus me kjøpte for eit og eit halvt år siden. Dette holder me på å pusse opp, musesteg for musesteg.
Eg elsker gjenbruk, retro, strikking, hekling, "restaurering" , DIY av ymse slag, redesign, sying, musikk og KAFFI(!!). Men tida går stortsett til leiking, husrydding, matlaging og jobb.

Store Bompi har cøliaki, og me venter på svar om Baby Bompi har det, så me lever for det meste glutenfritt. Dette innebærer ein god del baking, og matlaging fra grunnen av. Dette går det fortida sport i å lage alt fra grunnen av. Til no lager me frukostblanding, brød, polabrød, knekkebrød, kjeks, turbar.

Mannen min er musikker, så me har glede av live musikk i huset på dagelig basis. Eg er utdanna musikklærer, så musikk er naturlig nok ein stor del av livet vårt.

Eg er håplaust dyselektisk, så det blir så som så med rettskrivinga, men eg skal prøve så godt eg kan å  skrive, om ikkje anna, leseligt.

 Eg hadde lenkt til å legge ut norke bilder, men det har eg ikkje funne ut korlei eg gjer enda så det må forskes meir på.

Takk for at du stakk innom å leste! Håper du kjem igjen!

-Ida-

2 kommentarer:

  1. Hei Ida! Ser at du skriv at du lagar glutenfrie turbar - hadde vore veldig kjekt om du la ut oppskrift på den :)

    SvarSlett
  2. Hei! Så kjekt du vil lese her på bloggen! Eg lager den litt på slump, og det ef har i huset. Men eg skal lage opp litt no til helga så då kan eg skrive ner kvar eg har i og poste:)

    SvarSlett